Αναζήτηση
Ελληνικά
Κατηγορίες
  Menu Close

  Κουρευτική Μηχανή Babyliss Pro CHROMFX Cordless Clipper Silver (FX8700E)

  Κατασκευαστής: Babyliss Pro
  Επαγγελματική κουρευτική μηχανή με μοτέρ υψηλής ροπής για μεγάλη ισχύ και ταχύτητα, αυτονομία δύο ωρών με πλήρη φόρτιση, ρυθμιζόμενο κοπτικό από ιαπωνικό χάλυβα με εξαιρετικά μεγάλη γωνία κοπής, Ferrari Designed Engine και πολυτελή σχεδίαση με μεταλλικό περίβλημα. Χρώμα: SILVER
  SKU: FX8700E
  Αρχική Τιμή: €199,00
  €175,00
  Ship to
  *
  *
  Shipping Method
  Name
  Estimated Delivery
  Price
  No shipping options
  Παράδοση:: Παράδοση έως 30 ημέρες

  Επαγγελματική Κουρευτική Μηχανή Babyliss Pro CHROMFX Cordless Clipper Silver (FX8700E)

   

  Η κορυφαία επαγγελματική κουρευτική μηχανή Babyliss Pro Cordless FX8700 με μοτέρ EDM TECHNOLOGY*, μπαταρία λιθίου και λεπίδα από ιαπωνικό ατσάλι, το Babyliss Pro 100% επαγγελματικό cord/cordless καλώδιο FX8700E έχει σχεδιαστεί για απαιτητικούς κομμωτές και κουρείς που αναζητούν αξιόπιστα, ευέλικτα εργαλεία με γρήγορη φόρτιση και βέλτιστο χρόνο λειτουργίας.
  Ένας εξαιρετικός σχεδιασμός που κάνει πραγματικά τη διαφορά με τους ανταγωνιστές του, αλλά όχι μόνο: το μηχάνημα είναι τέλεια ισορροπημένο για ανώτερη εργονομία και εξαιρετικά ισχυρό.
  Αυτό το κομψό εργαλείο βαρέως τύπου είναι τόσο καλό για παραδοσιακά κουρέματα όσο και για λεπτομερείς, δημιουργικές και καλλιτεχνικές εργασίες όπως περίγραμμα, ξεθώριασμα, σχέδια, τατουάζ μαλλιών.

  Με μοτέρ υψηλής ροπής για μεγάλη ισχύ και ταχύτητα, αυτονομία δύο ωρών με πλήρη φόρτιση, ρυθμιζόμενο κοπτικό από ιαπωνικό χάλυβα με εξαιρετικά μεγάλη γωνία κοπής, Ferrari Designed Engine και πολυτελή σχεδίαση με μεταλλικό περίβλημα.

  Υψηλής ποιότητας λεπίδα «Fade».

  Ιαπωνική ατσάλινη λεπίδα ακριβείας 45 mm με εξαιρετικά έντονη γωνία κοπής V. Μια λεπίδα «ξεθωριασμένη», επίπεδη, ιδανική για να αφαιρεί τις σκληρές γραμμές και τις γραμμές του δέρματος που συνήθως αφήνουν πίσω οι ξυριστικές μηχανές καθώς πλησιάζει πολύ στο δέρμα.

  Ισχυρός Ψηφιακός κινητήρας

  Ισχυρός Ψηφιακός κινητήρας υψηλής ροπής μεγάλης διάρκειας ζωής προσφέρει υψηλή απόδοση για καθαρή στενή κοπή. Η τεχνολογική πρόοδος των ηλεκτρονικά ελεγχόμενων ψηφιακών κινητήρων τους επιτρέπει να είναι ελαφρύτεροι, να διαθέτουν εξαιρετικά χαμηλούς κραδασμούς, να καταναλώνουν λιγότερη ενέργεια, να έχουν μεγαλύτερη διάρκεια ζωής και να δημιουργούν λιγότερη ηχορύπανση. Ιδανικό για όλους τους τύπους μαλλιών. Καλώδιο υψηλού ρεύματος ή ασύρματος έλεγχος.

  100% επαγγελματική

  Στιβαρό μεταλλικό περίβλημα σχεδιασμένο για απόλυτη επαγγελματική αξιοπιστία και ασυμβίβαστη ακεραιότητα. Η γρήγορη φόρτιση 3 ωρών και ο χρόνος λειτουργίας της μπαταρίας 2 ωρών προσφέρουν στους επαγγελματίες κομμωτές μέγιστη ευελιξία, εξοικονόμηση χρόνου και αποτελεσματικότητα. Η γενική τάση τους επιτρέπει να ταξιδεύουν σε όλο τον κόσμο με την κουρευτική μηχανή τους. Ανεση Το σώμα του FX8700E είναι επιστημονικά ισορροπημένο για ανώτερη εργονομία. Διαθέτει ραβδωτή, αντιολισθητική λαβή για άνεση και στήριξη. Αυτό το μηχάνημα υψηλής τεχνικής φύσης είναι ελαφρύ και αθόρυβο.

   

  Χαρακτηριστικά

   

  Λειτουργία με καλώδιο ή ασύρματα

  Αυτονομία δύο ωρών (120 λεπτά) με πλήρη φόρτιση τριών ωρών

  Μοτέρ υψηλής ροπής για μεγάλη ισχύ και ταχύτητα

  Κοπτικό από ιαπωνικό χάλυβα με εξαιρετικά μεγάλη γωνία κοπής

  Ρύθμιση κοπτικού: 0.8 - 1.4 - 2 - 2.8 - 3.5 mm

  Περιλαμβάνει σχάρες: 1,5 - 3 - 4,8 - 6 - 10 - 13 - 16 - 19 mm

  Ferrari Designed Engine

  6000 rpm

  Πολυτελής σχεδίαση με μεταλλικό περίβλημα

  Ρυθμιζόμενο κοπτικό 5 θέσεων

  Περιλαμβάνεται stand φόρτισης, λάδι και βουρτσάκι καθαρισμού

  Καλώδιο μήκους 3 μέτρων

  Χρώμα: Silver

  Βάρος: 376 γρ.

  * Το κοπτικό της μηχανής δεν καλύπτεται από την εγγύηση.

  *
  *
  *