Αναζήτηση
Ελληνικά
Κατηγορίες
  Menu Close

  Σετ Κουρευτική Μηχανή και Trimmer Babyliss Pro GUNSTEELFX Grooming Set 4ARTISTS (FX8705E)

  Κατασκευαστής: Babyliss Pro
  Το απόλυτο επαγγελματικό grooming set Babyliss Pro FX8705E, αποτελούμενο από τη μηχανή κουρέματος Babyliss Pro FX8700, το trimmer Babyliss Pro FX7880, μαζί με διπλή βάση για τις μηχανές και κοπτικά εξαρτήματα!
  SKU: 657-70-019
  Αρχική Τιμή: €304,00
  €275,00
  i h
  ΔΩΡΕΑΝ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΑ
  Παράδοση:: Παράδοση σε 4-10 ημέρες

   Σετ Κουρευτική Μηχανή και Trimmer Babyliss Pro GUNSTEELFX Grooming Set 4ARTISTS (FX8705E)

   

  Το  σετ Babyliss Pro 4Artists GUNSTEELFX FX8705E, με κουρευτική μηχανή βαρέως τύπου και τρίμερ, παρέχει καλώδιο υψηλής ισχύος ή ασύρματη χρήση με προηγμένη τεχνολογία ιόντων λιθίου για διαρκή απόδοση ισχύος. Επαγγελματική κουρευτική μηχανή με ψηφιακό μοτέρ υψηλής ροπής σχεδιασμένος από τη Ferrari για εξαιρετική ισχύ και μεγαλύτερη ταχύτητα λεπίδας για να εξασφαλίσει αβίαστη, υψηλής ποιότητα κοπής σε μακρύτερα, πιο πυκνά μαλλιά.

   

  Βαρέως τύπου κουρευτική μηχανή μπαταρίας και κουρευτική μηχανή λιθίου με διπλή βάση φόρτισης. Με λεπίδες από ιαπωνικό ατσάλι κατασκευασμένες με ακριβεία και κινητήρα χωρίς ψήκτρες υψηλής ροπής για εξαιρετική απόδοση κοπής και ακριβή έλεγχο.

   

  Κουρευτική μηχανή Babyliss Pro Cordless FX8700

  Επαγγελματική ασύρματη κουρευτική μηχανή BlackFX BaBylissPRO4Artists: αξιοπιστία, ευελιξία, πολύ γρήγορη φόρτιση και μεγάλη διάρκεια λειτουργίας!

  Επαγγελματική κουρευτική μηχανή με μοτέρ υψηλής ροπής για μεγάλη ισχύ και ταχύτητα, αυτονομία δύο ωρών με πλήρη φόρτιση, ρυθμιζόμενο κοπτικό από ιαπωνικό χάλυβα με εξαιρετικά μεγάλη γωνία κοπής, Ferrari Designed Engine και πολυτελή σχεδίαση με μεταλλικό περίβλημα.

  Η κορυφαία επαγγελματική κουρευτική μηχανή Babyliss Pro Cordless FX8700 Με κινητήρα EDM TECHNOLOGY* σχεδίασης FERRARI, μπαταρία λιθίου και λεπίδα από ιαπωνικό χάλυβα, η BaBylissPRO®  FX8700GE έχει σχεδιαστεί για απαιτητικούς κομμωτές και κουρείς που αναζητούν αξιόπιστα, ευέλικτα εργαλεία με γρήγορη φόρτιση και βέλτιστο χρόνο λειτουργίας.

  Ένας εξαιρετικός σχεδιασμός που κάνει πραγματικά τη διαφορά με τους ανταγωνιστές του, αλλά όχι μόνο: το μηχάνημα είναι τέλεια ισορροπημένο για ανώτερη εργονομία και εξαιρετικά ισχυρό.

  Αυτό το κομψό εργαλείο βαρέως τύπου είναι τόσο καλό για παραδοσιακά κουρέματα όσο και για λεπτομερείς, δημιουργικές και καλλιτεχνικές εργασίες όπως περίγραμμα, ξεθώριασμα, σχέδια, τατουάζ μαλλιών.

  Υψηλής ποιότητας λεπίδα «Fade».

  Λεπίδα από ιαπωνικό χάλυβα ακριβείας 45 mm με επίστρωση DLC*/νικελίου τιτανίου και εξαιρετικά ευκρινή γωνία κοπής V. Μια λεπίδα «ξεθωριασμένη», επίπεδη, ιδανική για να αφαιρεί τις σκληρές γραμμές και τις γραμμές του δέρματος που συνήθως αφήνουν πίσω οι ξυριστικές μηχανές καθώς πλησιάζει πολύ στο δέρμα. Ισχυρός Ψηφιακός κινητήρας υψηλής ροπής μεγάλης διάρκειας ζωής προσφέρει υψηλή απόδοση για καθαρή στενή κοπή. Η τεχνολογική πρόοδος των ηλεκτρονικά ελεγχόμενων ψηφιακών κινητήρων τους επιτρέπει να είναι ελαφρύτεροι, να διαθέτουν εξαιρετικά χαμηλούς κραδασμούς, να καταναλώνουν λιγότερη ενέργεια, να έχουν μεγαλύτερη διάρκεια ζωής και να δημιουργούν λιγότερη ηχορύπανση. Ιδανικό για όλους τους τύπους μαλλιών. Καλώδιο υψηλού ρεύματος ή ασύρματος έλεγχος.

  100% επαγγελματική  

  Στιβαρό μεταλλικό περίβλημα σχεδιασμένο για απόλυτη επαγγελματική αξιοπιστία και ασυμβίβαστη ακεραιότητα. Η γρήγορη φόρτιση 3 ωρών και ο χρόνος λειτουργίας της μπαταρίας 2 ωρών προσφέρουν στους επαγγελματίες κομμωτές μέγιστη ευελιξία, εξοικονόμηση χρόνου και αποτελεσματικότητα. Η γενική τάση τους επιτρέπει να ταξιδεύουν σε όλο τον κόσμο με την κουρευτική μηχανή τους.

  Άνετη

  Το σώμα της FX8700GE είναι επιστημονικά ισορροπημένο για ανώτερη εργονομία. Διαθέτει ραβδωτή, αντιολισθητική λαβή για άνεση και στήριξη. Αυτό το μηχάνημα υψηλής τεχνικής φύσης είναι ελαφρύ και αθόρυβο.

  Η κουρευτική μηχανή διαθέτει επίσης έλεγχο κωνικότητας 5 θέσεων, 8 εξαρτήματα χτένας και σχεδίαση από μεταλλικό περίβλημα για απόλυτη επαγγελματική αντοχή και χρήση. Το επαγγελματικό τρίμερ διαθέτει επιλογή από 2 εναλλάξιμες λεπίδες με μηδενική ρύθμιση κενού για ακρίβεια και έλεγχο. Διαθέτει μπαταρία μεγάλης διάρκειας και εξαιρετικά γρήγορη φόρτιση για να εγγυάται σταθερή απόδοση για την απόλυτη ακρίβεια λεπτομέρειας, με κινητήρα χωρίς ψήκτρες υψηλής ροπής για απόδοση ισχύος και καθαρό, στενό κόψιμο.

  Τόσο η κουρευτική μηχανή όσο και το τρίμερ διαθέτουν λεπίδες από ιαπωνικό χάλυβα με εξαιρετικά έντονη γωνία κοπής, που σας επιτρέπουν να επιτύχετε ένα ομαλό, ακριβές κόψιμο σε όλους τους τύπους μαλλιών. Η φόρτιση γίνεται εύκολα με τη διπλή βάση φόρτισης, επιτρέποντας ταυτόχρονα τη φόρτιση τόσο της κουρευτικής μηχανής GUNSTEELFX όσο και του ψαλιδιού. Με γνώμονα την άνεση, η κουρευτική μηχανή και το τρίμερ έχουν ισορροπήσει απόλυτα για να σας προσφέρουν ανώτερο χειρισμό κατά τη χρήση.

  Χαρακτηριστικά

  • Λειτουργία με καλώδιο ή ασύρματα
  • Αυτονομία δύο ωρών (120 λεπτά) με πλήρη φόρτιση τριών ωρών
  • Μοτέρ υψηλής ροπής για μεγάλη ισχύ και ταχύτητα
  • Κοπτικό από ιαπωνικό χάλυβα με εξαιρετικά μεγάλη γωνία κοπής
  • Ρύθμιση κοπτικού: 0.8 - 1.4 - 2 - 2.8 - 3.5 mm
  • Περιλαμβάνει σχάρες: 1,5 - 3 - 4,8 - 6 - 10 - 13 - 16 - 19 mm
  • Ferrari Designed Engine
  • 6000 rpm
  • Πολυτελής σχεδίαση με μεταλλικό περίβλημα
  • Ρυθμιζόμενο κοπτικό 5 θέσεων
  • Περιλαμβάνεται stand φόρτισης, λάδι και βουρτσάκι καθαρισμού
  • Καλώδιο μήκους 3 μέτρων
  • Χρώμα: Μαύρο
  • Βάρος: 376 γρ.

   

   

   

  Trimmer Babyliss Pro FX7880

  Το Babyliss Pro BLACKFX FX7880 βάζει τους κουρείς στο προσκήνιο με ένα τρίμερ που αντανακλά τις αξίες τους.Πέρα από τον κομψό σχεδιασμό του, το μηχάνημα είναι τέλεια ισορροπημένο για ανώτερη εργονομία και εξαιρετικά ισχυρό.Αυτό το επαγγελματικό ψαλιδάκι βαρέως τύπου παρέχεται με λεπίδες από ιαπωνικό ατσάλι μηδενικού διακένου και ηλεκτρονικό ψηφιακό μοτέρ υψηλής ροπής για εξαιρετική απόδοση κοπής και ακριβή έλεγχο.Η μπαταρία λιθίου προσφέρει εξαιρετικά γρήγορο χρόνο φόρτισης και εξαιρετικό χρόνο ασύρματης λειτουργίας 2 ωρών!

   

   

  Υψηλής ποιότητας σετ λεπίδων T και U

   Ιαπωνικές λεπίδες από ατσάλι ακριβείας, με εξαιρετικά ευκρινή γωνία κοπής V με ρύθμιση μηδενικού διακένου. Ιδανικό για στενό κούρεμα, ακριβές περίγραμμα λαιμού και γενειάδας, καθώς και καθαρισμό γύρω από τα αυτιά.

   

   Γρήγορη αλλαγή λεπίδων

   Εύκολα αφαιρούμενα σετ λεπίδων επιτρέπουν εύκολο καθάρισμα και γρήγορη αλλαγή σε εναλλάξιμα σετ λεπίδων: λεπίδα «U» 30 mm και λεπίδα «Τ» 40 mm. Και τα δύο ρυθμιζόμενα μηδενικά κενά για λεπτές γραμμές και δημιουργικό στυλ.

   

     Ισχύς

  Το ηλεκτρονικό ψηφιακό μοτέρ υψηλής ροπής μακράς διάρκειας προσφέρει υψηλή απόδοση για καθαρή στενή κοπή.Η τεχνολογική πρόοδος των ηλεκτρονικά ελεγχόμενων ψηφιακών μοτέρ τους επιτρέπει να είναι ελαφρύτεροι, να διαθέτουν εξαιρετικά χαμηλούς κραδασμούς, να καταναλώνουν λιγότερη ενέργεια, να έχουν μεγαλύτερη διάρκεια ζωής και να δημιουργούν λιγότερη ηχορύπανση.Ιδανικό για όλους τους τύπους μαλλιών.Καλώδιο υψηλού ρεύματος ή ασύρματος έλεγχος.

   

     100% επαγγελματικό

   Στιβαρό μεταλλικό περίβλημα σχεδιασμένο για απόλυτη επαγγελματική αξιοπιστία και ασυμβίβαστη ακεραιότητα.Η γρήγορη φόρτιση 3 ωρών και ο χρόνος λειτουργίας της μπαταρίας 2 ωρών προσφέρουν στους επαγγελματίες κομμωτές μέγιστη ευελιξία, εξοικονόμηση χρόνου και αποτελεσματικότητα.Η γενική τάση επιτρέπει στους κομμωτές να ταξιδεύουν σε όλο τον κόσμο με τις μηχανές τους. 

   

    Άνεση

   Το σώμα του FX7880E είναι επιστημονικά ισορροπημένο για ανώτερη εργονομία. Διαθέτει ραβδωτή, αντιολισθητική λαβή για άνεση και στήριξη.Αυτό το μηχάνημα υψηλής τεχνικής φύσης είναι ελαφρύ και αθόρυβο.

   

  Χαρακτηριστικά

  • Λειτουργία υψηλής απόδοσης με καλώδιο ή ασύρματα
  • Δύο κοπτικά από ιαπωνικό χάλυβα ένα στενό κι ένα wide (t-cut) με ρυθμιστή για κανονική κοπή και zero gap (μηδενικό διάκενο) για μέγιστη ακρίβεια και απόλυτο έλεγχο
  • Ferrari Designed Engine
  • Μπαταρία λιθίου με μακρά διάρκεια ζωής και γρήγορη φόρτιση
  • Μοτέρ υψηλής ροπής για υψηλή ισχύ και ταχύτητα
  • Χτενάκια 6mm και 10mm
  • Πολυτελής σχεδίαση με μεταλλικό περίβλημα
  • Περιλαμβάνεται stand για φόρτιση και αποθήκευση
  • Η συσκευασία περιλαμβάνει λαδάκι και βούρτσα καθαρισμού
  • Χρώμα: Μαύρο
  • Βάρος: 212 γρ.

   

  Video


   

   

  *
  *
  *