Αναζήτηση
Ελληνικά
Κατηγορίες
  Menu Close

  Ηλ.Οδοντόβουρτσα Oral-B Junior Smart White 6+

  Κατασκευαστής: Oral-B
  Προστατεύει τα ούλα με τη λειτουργία ελέγχου πίεσης στα ούλα. Εξαιρετικά μαλακή στρογγυλή κεφαλή οδοντόβουρτσας με ιδιαίτερα λεπτές ίνες Sensitive Clean.
  SKU: 537-21-062
  Αρχική Τιμή: €79,99
  €39,90
  i h
  Ship to
  *
  *
  Shipping Method
  Name
  Estimated Delivery
  Price
  No shipping options
  Παράδοση:: Άμεση παραλαβή/Παράδοση σε 1-3 ημέρες

  Ηλ.Οδοντόβουρτσα Oral-B Junior Smart White 6+ 

  Οι ηλεκτρική οδοντόβουρτσα Oral-B Junior 6+ δίνει κίνητρο στα παιδιά σας να βουρτσίζουν τα δόντια τους και χαρίζοντάς τους υγιείς συνήθειες για ολόκληρη τη ζωή τους. Αυτή η επαναφορτιζόμενη ηλεκτρική παιδική οδοντόβουρτσα διαθέτει εξαιρετικά μαλακές ίνες που είναι κλινικά αποδεδειγμένο ότι είναι πιο ήπιες για τα παιδικά δόντια και ούλα, ενώ ταυτόχρονα αφαιρούν περισσότερη πλάκα από μια χειροκίνητη οδοντόβουρτσα.

  Ο ενσωματωμένος χρονοδιακόπτης βουρτσίσματος διδάσκει στα παιδιά να βουρτσίζουν τα δόντια τους για 2 λεπτά, όπως συστήνεται από τους οδοντιάτρους, ειδοποιώντας τα κάθε 30 δευτερόλεπτα να αλλάζουν περιοχή στο στόμα τους.

  Ο Αισθητήρας πίεσης προειδοποιεί ανάβοντας κόκκινο, στο σημείο που πιέζετε περισσότερο απο ότι χρειάζεται τα δόντια σας.

  Η ηλεκτρική επαναφορτιζόμενη οδοντόβουρτσα Oral-B Junior 6+ έχει εγκριθεί από το Ίδρυμα Στοματικής Υγείας και συνοδεύεται από οδηγό βουρτσίσματος που βοηθά τα παιδιά να μάθουν πώς να πλένουν καλά τα δόντια τους καθημερινά. Η συσκευασία περιέχει: Μία παιδική ηλεκτρική οδοντόβουρτσα με  επαναφορτιζόμενη λαβή, μια ανταλλακτική κεφαλή οδοντόβουρτσας για ευαίσθητα ούλα και φορτιστή.

  Χαρακτηριστικά

  • Προστατεύει τα ούλα με τη λειτουργία ελέγχου πίεσης στα ούλα
  • Μαλακή στρογγυλή κεφαλή οδοντόβουρτσας που απομακρύνει περισσότερη πλάκα από ό,τι μια χειροκίνητη οδοντόβουρτσα
   • Κατάλληλη για ηλικίες 6+
  • Το FunZone στην εφαρμογή Oral-B περιλαμβάνει διασκεδαστικά φίλτρα φωτογραφιών που ενθαρρύνει τα παιδιά για βουρτσίζουν για τα συνιστώμενα από τους οδοντιάτρους 2 λεπτά
  • Συνδέεται με το FunZone στην εφαρμογή Oral-B μέσω Bluetooth για να βελτιώσει τις καθημερινές συνήθειες βουρτσίσματος με σχόλια σε πραγματικό χρόνο
  • Επαναφορτιζόμενη μπαταρία που φορτίζει την οδοντόβουρτσα για λειτουργία έως και 2 εβδομάδες
  • Ενθαρρύνει το βούρτσισμα για 2 λεπτά με τον ενσωματωμένο χρονοδιακόπτη

  Video


   

  *
  *
  *