Αναζήτηση
Ελληνικά
Κατηγορίες
  Menu Close

  Babyliss Pro Titanium Red Special Edition BAB3091RDTE

  Κατασκευαστής: Babyliss Pro
  Επαγγελματική πρέσα μαλλιών Babyliss Pro BAB3091RDTE, σε κόκκινο χρώμα, με πλάκες τιτανίου σε χρυσό χρώμα και ιονική τεχνολογία.Είναι ιδανική για όλους τους τύπους μαλλιών.
  SKU: BAB3091RDTE
  Αρχική Τιμή: €129,90
  €102,00
  Ship to
  *
  *
  Shipping Method
  Name
  Estimated Delivery
  Price
  No shipping options
  Παράδοση:: Παράδοση έως 30 ημέρες

  Babyliss Pro Titanium Red Special Edition BAB3091RDTE

  Επαγγελματική πρέσα μαλλιών Babyliss Pro BAB3091RDTE, σε κόκκινο χρώμα, με πλάκες τιτανίου σε χρυσό χρώμα και ιονική τεχνολογία.Είναι ιδανική για όλους τους τύπους μαλλιών.

  ς στα μαλλιά, ώστε να μπορείτε να έχετε εξαιρετικά αποτελέσματα σε χαμηλότερη θερμοκρασία. Η τεχνολογία Ion boost παράγει μια ροή ενεργού μαλακτικού για την απομάκρυνση των στατικών, λειαίνει την επιδερμίδα της τρίχας αφήνοντας κάθε τμήμα χωρίς φριζάρισμα και όμορφα λαμπερό.

  Με ακριβή ρύθμιση θερμοκρασίας για την αποφυγή ακραίων ζημιών από τη θερμότητα και τεχνολογία γρήγορης κεραμικής θερμότητας που εξασφαλίζει σταθερή υψηλή θερμότητα σε όλη την πλάκα ανά πάσα στιγμή, αυτό το κομψό ισιωτικό εγγυάται εξαιρετικό, διαρκές φινίρισμα σε κάθε τύπο μαλλιών.

  Το τιτάνιο είναι εξαιρετικά ανθεκτικό στη θερμότητα - διατηρεί την αντοχή και τη σταθερότητά του σε υψηλές θερμοκρασίες και είναι εξαιρετικός αγωγός της θερμότητας, πολύ ανθεκτικός στα χημικά και έχει εξαιρετικά λεία επιφάνεια. Είναι δυνατό και ανθεκτικό.

  Ο έλεγχος θερμοκρασίας από 150°C έως 230°C επιτρέπει τη χρήση σε κάθε τύπο μαλλιών από τον πιο εύθραυστο έως τον πιο δύσκολο, από τον πιο λεπτό έως τον πιο χοντρό: > τέλειο ίσιωμα σε όλους τους τύπους μαλλιών > ιδανικό για τεχνικές υπηρεσίες (ίσιωμα κερατίνης, βραζιλιάνικο ίσιωμα…)

  Οι γνήσιες πλάκες τιτανίου προσφέρουν εξαιρετική μεταφορά θερμότητας στα μαλλιά, έτσι ώστε να μπορείτε ακόμα να έχετε εξαιρετικά αποτελέσματα χαμηλότερη θερμοκρασία.

  Η τεχνολογία ενίσχυσης ιόντων παράγει μια ροή ενεργού περιποίησης για την απομάκρυνση των στατικών ουσιών, εξομαλύνοντας την επιδερμίδα της τρίχας αφήνοντας κάθε τμήμα χωρίς φριζάρισμα και όμορφα λαμπερό.

  Χαρακτηριστικά

  • Πλάκες τιτανίου διαστάσεων 28 x 110 mm
  • Ιονική τεχνολογία για λαμπερά μαλλιά χωρίς φριζάρισμα
  • Προηγμένο σύστημα διαχείρισης θερμότητας
  • Γρήγορη προθέρμανση
  • 5 επιλογές θερμοκρασίας: 150°C - 170°C - 190°C - 210°C - 230°C
  • Διακόπτης ενεργοποίησης / απενεργοποίησης
  • Ένδειξη θερμοκρασίας
  • Περιστρεφόμενο καλώδιο μήκους 2,70 μέτρων
  • Προστατευτικό καπάκι
  • Σε κόκκινοχρώμα με πλάκες σε χρυσό χρώμα

   

  Video


   

   

  *
  *
  *