Αναζήτηση
Ελληνικά
Κατηγορίες
  Menu Close
  RSS

  Blog

  Wearfit HW22 Pro Max Smartwatch - Review
  Σχόλια (0) Wearfit HW22 Pro Max Smartwatch - Review
  Η σειρά smartwatch  HW  επιστρέφει με μια νέα αναβάθμιση που ονομάζεται HW22 Pro . Αυτή η νέα αναβάθμιση δίνει στο smartwatch μια βελτιωμένη εμφάνιση παρόμοια με το Apple Watch Series 6, με καλύτερο υλικό και χαρακτηριστικά. Είναι εξοπλισμένο με οθόνη πλήρους αφής 1,78 ιντσών, Προσαρμογή προσόψεων ρολογιών, παρακολούθηση καρδιακών παλμών, αρτηριακής πίεσης και οξυγόνου. Λειτουργίες πολλαπλών αθλημάτων, ασύρματη φόρτιση ακόμη και με κωδικό QR και το πιο σημαντικό πράγμα είναι ενσωματωμένο με ηχείο και μικρόφωνο για να πραγματοποιήσετε τηλεφωνικές κλήσεις.
  Νέα Υπηρεσία Click Away απο Δευτέρα 14-12-2020
  Σχόλια (0) Νέα Υπηρεσία Click Away απο Δευτέρα 14-12-2020
  Τώρα μπορείς να αγοράσεις τα αγαπημένα σου προιόντα και δώρα για τα αγαπημένα σου πρόσωπα με ένα κλίκ ! Και να παραλάβεις έξω απο το κατάστημα συγκεκριμένη ώρα. Τα ραντεβού θα προγραμματίζονται ανα 30 λεπτά και θα ενημερώνεστε τηλεφωνικά για τις διαθέσιμες ώρες.
  Το Vitabox Συμμετέχει στην ενέργεια Ευχοστολίδια του ΟΠΑΠ μέσω των Public
  Σχόλια (0) Το Vitabox Συμμετέχει στην ενέργεια Ευχοστολίδια του ΟΠΑΠ μέσω των Public
  Το Vitabox.gr συμμετέχει ενεργά μέσω των Public στην ενέργεια του ΟΠΑΠ <<Ευχοστολίδια>> με τις παιδικές Ηλεκτρικές Οδοντόβουρτσες Oral-B. Ο ΟΠΑΠ σας προσκαλεί να δώσετε ζωή σε παιδικές ευχές και παράλληλα χαρίζει παιδικά χαμόγελα μέσα από έργα υποδομής στους φορείς που συμμετέχουν. Μαζί ζωντανεύουμε τις ζωγραφιές των παιδιών και κάνουμε τα Χριστούγεννα μαγικά!
  Ποιο άθλημα ταιριάζει στο παιδί μου;
  Σχόλια (0) Ποιο άθλημα ταιριάζει στο παιδί μου;
  Ζώντας σ’ ένα κόσμο όπου προάγεται σε υπερβολικό βαθμό η ενασχόληση με το διαδύκτιο, τον ηλεκτρονικό υπολογιστή και την τηλεόραση ,είναι λάθος να κρατήσουμε μακριά από το πρόγραμμα του παιδιού μας τον αθλητισμό που αναμφισβήτητα έχει τόσα πολλά οφέλη στην ανάπτυξή του σώματος αλλά και του πνεύματός του
  Όταν το αδυνάτισμα γίνεται εμμονή
  Σχόλια (0) Όταν το αδυνάτισμα γίνεται εμμονή
  Αποφασίσατε να κάνετε δίαιτα είτε για αισθητικούς είτε για λόγους υγείας, όμως η απόφαση αυτή δεν είναι τόσο αθώα. Πολλοί, αντί να απευθυνθούν σε κάποιον ειδικό, προτιμούν να ακολουθήσουν κάποιες συμβουλές, αμφιβόλου προελεύσεως με αποτέλεσμα περνώντας ένα διάστημα δύο – τριών εβδομάδων να μην προκύπτει το επιθυμητό αποτέλεσμα. Όταν τα αποτελέσματα δεν είναι τα επιθυμητά, στο μυαλό κυβερνά το αίσθημα αποτυχίας, το αδυνάτισμα γίνεται εμμονή και το άτομο καταφεύγει σε ακραίες λύσεις, προκειμένου να επιτύχει την απώλεια βάρους.
  Σχόλια (0) 4+1 λόγοι που ο στιγμιαίος καφές αγαπάει την υγεία σου
  Καφές... το αγαπημένο ρόφημα πολλών ιδίως τις πρωινές ώρες όταν οι υποχρεώσεις ξεκινούν και συχνά φαντάζουν βουνό μέχρι να αρχίσουν να μπαίνουν σε μία σειρά! Οι περισσότεροι φτιάχνουν από νωρίς κιόλας τον στιγμιαίο τους καφέ άλλοι για τόνωση, άλλοι για «παρέα» και άλλοι γιατί απλά δεν μπορούν χωρίς αυτόν.
  Τι πρέπει να γνωρίζουν όσοι ξεκινούν να γυμνάζονται
  Σχόλια (0) Τι πρέπει να γνωρίζουν όσοι ξεκινούν να γυμνάζονται
  Το πήρες απόφαση και είπες το μεγάλο «ναι» στο να ξεκινήσεις να γυμνάζεσαι και θα σου πούμε ένα μεγάλο μπράβο καθώς είναι η καλύτερη επένδυση που θα μπορούσες να κάνεις για τον εαυτό σου! Όλοι γνωρίζουμε τα πολλαπλά οφέλη της εκγύμνασης όχι μόνο σε επίπεδο καλαισθησίας αλλά το σημαντικότερο σε επίπεδο σωματικής και ψυχικής υγείας. Όντας περήφανοι για ‘σένα που ξεκίνησες ερχόμαστε να σου δώσουμε κάποιες συμβουλές ώστε να κάνεις τη γυμναστική τρόπο ζωής και όχι ένα προσωρινό χόμπι!
  Το στρες στη δουλειά αυξάνει το βάρος;
  Σχόλια (0) Το στρες στη δουλειά αυξάνει το βάρος;
  Όταν η πίεση στο χώρο εργασίας φτάνει σε υπερβολικά επίπεδα και διαρκεί για πολύ χρόνο, οι άνθρωποι διαπιστώνουν την ύπαρξη μιας απειλής για την ευημερία ή τα συμφέροντά τους και στη συνέχεια, βιώνουν συναισθήματα όπως φόβο, θυμό ή άγχος. Το εργασιακό άγχος μπορεί να οριστεί ως η βλαβερή σωματική και συναισθηματική αντίδραση, που παρατηρείται, όταν οι εργασιακές απαιτήσεις δεν ταιριάζουν με τις ικανότητες, τους πόρους ή τις ανάγκες του εργαζομένου.
  Η σημασία των στόχων στη διατροφή
  Σχόλια (0) Η σημασία των στόχων στη διατροφή
  Πόσες φορές είπατε, από αύριο θα ξεκινήσω δίαιτα; Πόσες φορές την ξεκινήσατε το πρωί και την σταματήσατε το βράδυ; Πόσες φοές χαλάσατε τη δίαιτα σας το Σαββατοκύριακο, ενώ μέσα στην εβδομάδα το «παλεύατε»; Και φυσικά καταλογίσατε αυτές τις «ήττες» αποκλειστικά σε εσάς. Ωστόσο, είναι σε ένα βαθμό άδικο και αυτό διότι δεν είχατε στρατηγική στο πως να πετύχετε τους στόχους σας. Είναι πιο εύκολο να ανέβει κάποιος μια ηλιόλουστη ημέρα στο βουνό, απ΄ ότι όταν ρίχνει καρεκλοπόδαρα!
  Διατήρηση φυσικής κατάστασης την περίοδο καλοκαιρινών διακοπών
  Σχόλια (0) Διατήρηση φυσικής κατάστασης την περίοδο καλοκαιρινών διακοπών
  Ήλθε η ώρα να αφήσουμε πίσω δουλειά, γυμναστήριο, υποχρεώσεις, άγχος και πίεση και να τρέξουμε σε έναν αγαπημένο προορισμό αναζητώντας λίγες μέρες χαλάρωσης. Όμως τι θα πρέπει να κάνουμε την περίοδο αυτή για να διατηρηθούμε σε μια καλή φυσική κατάσταση και να μη πάρουμε τα κιλά που πασχίσαμε να χάσουμε όλο το χρόνο;