Αναζήτηση
Ελληνικά
Κατηγορίες
  Menu Close

  Now Foods Φυτικά Συμπληρώματα Διατροφής

  H NOW Foods είναι μία από τις κορυφαίες σε πωλήσεις παρασκευάστρια φυσικών προϊόντων και συμπληρωμάτων διατροφής, με ηγετική θέση στους τομείς της διατροφικής επιστήμης και των μεθόδων ανάπτυξης. Παράγει πάνω από 1600 σκευάσματα, μεταξύ των οποίων συμπληρώματα διατροφής, φυσικές τροφές, συμπληρώματα για αθλητές, αποστάγματα βοτάνων, αιθέρια έλαια, φυσικά γλυκαντικά και εξοπλισμό καταστημάτων με συναφή είδη.

  H NOW είναι μία βραβευμένη παρασκευάστρια συμπληρωμάτων διατροφής, προϊόντων φυτοθεραπείας και φυσικών τροφίμων. Τα τελευταία σαράντα οκτώ χρόνια, η NOW έχει θέσει ως πρωταρχικό της στόχο, τη διάθεση φυσικών συμπληρωμάτων διατροφής και τροφίμων με την υψηλότερη ποιότητα κατασκευής σε ανταγωνιστικές τιμές. Σήμερα, η NOW αποτελεί μία από τις κορυφαίες εταιρίες σε πωλήσεις στα καταστήματα ειδών υγιεινής διατροφής. Είναι χαρακτηριστικό ότι παρά τη ραγδαία ανάπτυξη της εταιρίας, τις τελευταίες τέσσερις δεκαετίες, η φιλοσοφία της εταιρίας έχει παραμένει ίδια. "Η παροχή προϊόντων και υπηρεσιών που παροτρύνουν τους ανθρώπους να υιοθετήσουν έναν πιο υγιεινό τρόπο ζωής".

  View as Grid List
  Φιλτραρισμα
  Εμφάνιση ανα σελιδα
  Picture of Now Foods Ginkgo Biloba 120mg 100 Φυτικές Κάψουλες

  Now Foods Ginkgo Biloba 120mg 100 Φυτικές Κάψουλες

  To εκχύλισμα Ginkgo Biloba (GBE) λαμβάνεται από τα φύλλα του δέντρου Ginkgo και χρησιμοποιείται εδώ και αιώνες για να αυξήσει την κυκλοφορία του αίματος στον εγκέφαλο, υποστηρίζοντας τη μνήμη, τη συγκέντρωση και τις διάφορες εγκεφαλικές λειτουργίες.
  €49,55 €21,60
  Picture of Συμπλήρωμα Διατροφής Enzysamine 60 Κάψουλες

  Συμπλήρωμα Διατροφής Enzysamine 60 Κάψουλες

  Το Enzysamine, είναι ένα προιόν που περιέχει τα σημαντικότερα και απαραίτητα δομικά συστατικά των χόνδρων καθώς και ένα ενζυματικό σύμπλοκο που αυξάνει την απορρόφηση των συστατικών αυτών από τον οργανισμό.
  €34,90 €22,50