Search
English
All Categories
  Menu Close

  Επαγγελματικό Τριπλό Ψαλίδι Wang Babyliss Pro Ionic 3D Waver BAB2369TTE 19mm

  Brand: Babyliss Pro
  Επαγγελματικό Τριπλό Ψαλίδι Wang Babyliss Pro Ionic 3D Waver BAB2369TTE 19mm, το εξαιρετικά μοντέρνο επαγγελματικό waver που χρησιμοποιείται από όλους τους τεχνίτες μαλλιών στα παρασκήνια σε εβδομάδες μόδας και επιδείξεις μαλλιών.
  SKU: BAB2369TTE
  Old price: €89.00
  €77.00
  i h
  Ship to
  *
  *
  Shipping Method
  Name
  Estimated Delivery
  Price
  No shipping options
  Delivery date: 2 Days

  Επαγγελματικό Τριπλό Ψαλίδι Wang Babyliss Pro Ionic 3D Waver BAB2369TTE 19mm

  Επαγγελματικό Τριπλό Ψαλίδι Wang Babyliss Pro Ionic 3D Waver BAB2369TTE 19mm, το εξαιρετικά μοντέρνο επαγγελματικό waver που χρησιμοποιείται από όλους τους τεχνίτες μαλλιών στα παρασκήνια σε εβδομάδες μόδας και επιδείξεις μαλλιών.

  Αυτό το τριπλό ψαλίδι (διάμετρος 19 mm) σας επιτρέπει να επιτύχετε γρήγορα υπέροχα κύματα χάρη σε αυτούς τους σωλήνες θέρμανσης τεχνολογίας Titanium Tourmaline για τη διατήρηση της ίνας της τρίχας. Η εξαιρετικά γρήγορη ρύθμιση θερμοκρασίας του μπορεί να ρυθμιστεί σε 5 θέσεις 140 ° C-160 ° C, 180 ° C - 200 ° C ή 210 ° C για κάθε τύπο μαλλιών, από τον πιο εύθραυστο έως τον πιο χοντρό. Τα πολυλειτουργικά βαρέλια δημιουργούν όμορφα απαλά κύματα. Η ιοντική τεχνολογία εξαχνώνει την ίνα ενώ εξαλείφει τον στατικό ηλεκτρισμό, επιτρέποντας την πραγματοποίηση μπούκλες με αποτέλεσμα εκτός εύρους και χωρίς φριζάρισμα. Αφήνει τα μαλλιά λαμπερά, λαμπερά και μεταξένια.

  Τεχνολογία Titanium Tourmaline

  Συντηγμένοι στην επίστρωση των θερμαντικών μερών, οι κρύσταλλοι Τουρμαλίνης συμβάλλουν στην ομοιόμορφη κατανομή της θερμότητας, βοηθούν στην απομάκρυνση όλων των στατικών ηλεκτρισμό από τα μαλλιά και κλείστε την επιδερμίδα για απαλότητα και επιπλέον λάμψη. Μια προηγμένη ευεργετική τεχνολογία για βέλτιστα αποτελέσματα. λείος και λαμπερά μαλλιά. Η προσθήκη τιτανίου δίνει στην επίστρωση ασύγκριτη αντοχή. Κάννες θέρμανσης 19mm.

  Πραγματική ιοντική γεννήτρια

  Η σε βάθος αντιστατική δράση των αρνητικών ιόντων μειώνει την τάση στην επιφάνεια της τρίχας και επομένως την καταπραΰνει. Αυτό θα ενισχύσει τη λάμψη και απαλότητα και κάνουν το styling πολύ εύκολο. Με αυτό θα φορμάρετε και θα φροντίζετε τα μαλλιά. Προηγμένο Σύστημα Διαχείρισης Θερμότητας™ > αξιοπιστία, εξοικονόμηση χρόνου και ενέργειας

  Προηγμένο κεραμικό θερμαντικό στοιχείο

  Εξαιρετικά γρήγορη θέρμανση Άμεση ανάκτηση για εξασφάλιση θερμικής σταθερότητας κατά τη χρήση Σταθερή θερμοκρασία + ομοιόμορφη θερμότητα στις πλάκες = εγγύηση βέλτιστα και μακροχρόνια αποτελέσματα

  Φιλικα προς το ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ

  Η απόδοσή του μειώνει τον χρόνο χρήσης και έτσι επιτρέπει την εξοικονόμηση ενέργειας Η γνήσια τεχνολογία του αυξάνει τη διάρκεια ζωής αυτού του υπέροχου εργαλείου Ακρίβεια Ο έλεγχος θερμοκρασίας 5 ρυθμίσεων με οθόνη επιτρέπει τη χρήση του σίδερου σε όλους τους τύπους μαλλιών (140°C – 160°C – 180°C – 200°C – 210°C)

  Σε τι χρησιμεύει το ionic Technolgy;

  Τα μαλλιά είναι φτιαγμένα από κερατίνη και η κερατίνη τείνει να φορτίζεται θετικά. Το styling, το βούρτσισμα, το στέγνωμα δημιουργούν στατικό ηλεκτρισμό στα μαλλιά λόγω της τριβής με τις τρίχες των βουρτσών ή ακόμα και του ζεστού αέρα. Κάθε τρίχα που είναι θετικά φορτισμένη, απομακρύνει τις άλλες, κάτι που δίνει αυτό το φαινόμενο διασποράς που ονομάζεται «στατική τρίχα».

  Η ένταση αυτού του αποτελέσματος είναι ακόμη μεγαλύτερη, εάν τα μαλλιά είναι εύθραυστα, ξηρά, ταλαιπωρημένα ή βαμμένα με χρώμα. Η αντιστατική δράση των αρνητικών ιόντων που δημιουργούνται από τη συσκευή μειώνει την τάση στην επιφάνεια της τρίχας και επομένως τη βελτιώνει.

  Αυτό θα ενισχύσει τη λάμψη και την απαλότητα και θα κάνει τα μαλλιά πιο εύκολο να ξεμπερδέψουν και να φορμάρουν. Η λάμψη και η απαλότητα είναι τα κύρια χαρακτηριστικά των όμορφων μαλλιών. Το waver εκτινάσσεται ελαφρά, αυτός ο ήχος είναι φυσιολογικός για μια γεννήτρια ιόντων υψηλής απόδοσης.

  ΠΩΣ ΝΑ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΗΣΕΤΕ ΤΟ 3D WAVER;

  • Συνδέστε το σίδερο για μπούκλες.

  • Επιλέξτε την επιθυμητή θερμοκρασία (δείτε τον οδηγό ελέγχου θερμοκρασίας).

  • Στεγνώστε τα μαλλιά ομοιόμορφα και χτενίστε κάθε τμήμα.

  • Τοποθετήστε το σίδερο στα μαλλιά όσο πιο ψηλά θέλετε να φορμάρετε τα μαλλιά, προσέχοντας να μην αγγίξει το σίδερο στο τριχωτό της κεφαλής.

  • Κλείστε το σίδερο με τις τρίχες ανάμεσα στα βαρέλια και κρατήστε το για λίγα δευτερόλεπτα.

  • Επαναλάβετε αυτή τη διαδικασία μέχρι την άκρη των μαλλιών αν θέλετε. Αφήστε τα μαλλιά να κρυώσουν πριν τα χτενίσετε.

  Εάν η μονάδα παραμείνει αχρησιμοποίητη για περισσότερο από περίπου 72 λεπτά, η αυτόματη απενεργοποίηση θα απενεργοποιήσει τη μονάδα. αυτή η επιλογή αυξάνει τη διάρκεια ζωής των βαρελιών και παρέχει μεγαλύτερη ασφάλεια.

  Σας αρέσει το κυματιστό εφέ και τα φυσικά κύματα; Σίγουρα θα σας αρέσουν τα άλλα εφέ κυμάτων, ανακαλύψτε τώρα τη σειρά επαγγελματικών wavers BaBylissPRO, το WAVER dial-a-heat 3D waver για δημιουργία κυμάτων και μπούκλες σε σχήμα S-BAB2269TTE και το dial-a-heat Hi-DEFWAVER για βαθύτερα κύματα -BAB2469TTE

  Χαρακτηριστικά

  • Τεχνολογία τιτανίου τουρμναλίνης
  • Θερμοκρασία από 140°C έως 210°C
  • Πέντε επιλογές ρύθμισης θερμοκρασίας (140-160-180-200-210°C)
  • Ψηφιακή οθόνη με ένδειξη θερμοκρασίας
  • Προηγμένο σύστημα διαχείρισης θερμότητας
  • Ταχύτατη προθέρμανση
  • Διακόπτης ενεργοποίησης / απενεργοποίησης
  • Καλώδιο μήκους 2,70 μέτρων

  Video


  *
  *
  *